Персонал Суми: резюме та пошук співробітників в Сумах, працевлаштування та розміщення вакансій. Знайти співробітників в Сумах швидко, шукаю резюме в місті Суми.

Ви працюєте менеджером по підбору персоналу? Значить вам відомо, як складно знайти персонал в Сумах. Кого шукати - фахівців з мінімальним досвідом роботи або віддати перевагу фахівцям з відмінним резюме? Звертати увагу на резюме з низьким рівнем зарплати Або потрібен персонал в Сумах, але з високим окладом? Питань багато, тому ласкаво просимо на портал, орієнтований на пошук резюме і співробітників, а також розміщення вакансії в Сумах!

Резюме: Керівник виробництва, Технолог харчової промисловості (Суми)

  • Дата додавання:
  • Зарплата:
  • Місто: Суми
  • Досвід роботи: 0 рок. міc.
  • Графік роботи:
  • Стать: женский

Досвід роботи

    <p><strong>С</strong><strong>И</strong><strong>Ч В</strong><strong>І</strong><strong>ТА СЕРГ</strong><strong>ІЇ</strong><strong>ВНА</strong><br /></p>
    <p>Дата народження: 12.10.1974г.</p>
    <p><br /></p>
    <p><strong>Моє портфоліо:</strong> instagram.com/vitasych?igshid=MzRlODBiNWFlZA==<br /><br /><strong></strong><strong>Професійні компетенції, навички</strong></p>
    <p>Навички міжособистісного ділового спілкування; вміння організовувати роботу, планувати, приймати рішення; увага до аспектів і деталей; здатність аналізувати проблеми, ефективно шукати шляхи їх вирішення; вміння виявляти гнучкість; навички управління проектами; ділове лідерство. Керівництво та організація безперебійної роботи виробничого процесу, управління виробничим персоналом понад 300 чоловік. </p>
    <p>Аналіз витрат всіх видів ресурсів, розробка заходів щодо їх економного використання, зниження виробничих витрат і підвищення ефективності роботи виробничих цехів. <strong></strong></p>
    <p><strong>Професійне знання </strong></p>
    <p>Професійне знання технології виробництва і переробки м'ясної продукції (балик, витримані стейки, ковбаски гриль); кондитерських виробів (печиво цукрове, пісочне, взбивне); перші та другі страви у реторт/дой пак, м'ясні консерви; соуси (соєві, овочеві, на основі бульйону, для других страв з м'ясом ); томатні заправки; кетчупи; аджика; наповнювачі фруктові( для морозива, круасанів тощо); йогурти; грінки; соки, компоти, напої; снеки фруктові/овочеві (пастила, батончики, слайси, чипси); продукти з імбіром; протерті фрукти (джеми, варення, пюре); снеки рибні/м'ясні; консерви овочеві/грибні; соління в асортименті; салати з морских водоростів/капусти, овочева група, напівфабрикати у тісті.<br /><strong>Досвід роботи</strong><br /><strong>Період роботи :</strong> 2017 - 2023 р.</p>
    <p><strong>Посада:</strong> головний технолог/керівник виробництва<strong> </strong> з  переробки продуктів тваринництва, рослинництва (консерви, перші, другі страви у ретортах; соуси, заправки, соки та ін.), робота з розробки технологічної документації (проектні роботи за кордоном та в Україні).<br /></p>
    <p><strong>Період роботи</strong>: 2005- 2017 р.</p>
    <p><strong>Посада: </strong>Завідуюча регіональною лабораторією ветеринарно-санітарної експертизи продовольства</p>
    <p>Назва організації: Атестована лабораторія ВЧ,  м. Харків.<br /><strong>Освіт</strong><strong>а:</strong><strong><br /></strong><strong>У</strong><strong>чбовий заклад</strong>: ХЗВА, ХМУ</p>
    <p>Інженер-технолог продуктів м'ясо-молочної переробки.</p>
    <p><strong>Спеціалізація</strong>: Ветеринарно-санітарна експертиза м'ясо-молочної продукції. </p>
    <p>                             Лікар санітарної якості продуктів тваринного і рослинного походження.<strong><br /></strong></p>
    <p><strong><br /></strong></p>
    <p><strong> Курси підвищення кваліфікації</strong></p>
    <p>08.2023 року, м. Київ<br /></p>
    <p>"Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач"<br /></p>
    <p><strong>Додаткова інформація</strong></p>
    <p>Володіння ПК (впевнений користувач), Internet, Microsoft Word, Excel. </p>
    <p><strong>Особисті якості</strong>: Комунікабельність, дисциплінованість, цілеспрямованість, амбітність, відповідальність.</p>
    <p><strong><br /></strong></p>
    <p><strong>ДЛЯ ВИРОБНИКІВ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ:</strong></p>
    <p>Послуги з розробки технологічної документації, рецептур, консультації щодо впровадження НАССР на виробництві (додаткова інформація за посиланням: instagram.com/vitasych?igshid=MzRlODBiNWFlZA)</p>
    <p><br /></p>
    <p></p>
    <p><br /></p>

    Відкрити контакти

    Подивіться схожі вакансії на порталі Jobs.ua

    Або подивіться резюме на порталі Jobs.ua


    Схожі резюме на роботу:Керівник виробництва, Технолог харчової промисловості







    Jobs.ua рекомендує переглянути: